V.I.V.A. Bestuur 2018 - 2019


Het 52ste bestuur der notariële studievereniging V.I.V.A.

Carmen Veerman

Praeses h.t.

Een positieve houding en een flinke dosis doorzettingsvermogen hebben ertoe geleid dat ik naast de Master Notarieel Recht een bestuursjaar doe. Als praeses werk ik graag hard, neem ik initiatieven en ben ik kritisch. Met veel energie en vastberadenheid ga ik graag uitdagingen aan en zet ik mij volledig in voor onze mooie vereniging. Verder houd ik van reizen, culinair eten, yoga en fitness.

Ingrid Jansen

ab Actis h.t.

Wanneer ik een doel voor ogen heb ben ik niet te stoppen, al kijk ik graag tussendoor even naar links en naar rechts. Met een telefoon verkleefd aan mijn hand ga ik door het leven, vandaar dat de functie van ab Actis mij dan ook past als een handschoen. Het is een eer om dit jaar als ab Actis van V.I.V.A. mijn steentje bij te mogen dragen. Mocht ik dan een keer niet bereikbaar zijn, ben ik waarschijnlijk aan het skiën.

Nadine Nieuwenkamp

Fiscus h.t.

Mijn kritische en leergierige houding maken dat ik altijd op zoek ben naar een nieuwe uitdaging. Die uitdaging heb ik zeker gevonden in mijn bestuursfunctie als fiscus van V.I.V.A. Ik houd van mensen om mij heen en maak het iedereen graag naar de zin. Met veel enthousiasme en plezier zal ik mij dit jaar inzetten voor een financieel gezonde vereniging!

Anna Nauta

Assessor I h.t.

Ik probeer altijd dingen vanuit een ander perspectief te bekijken. Ik heb bijvoorbeeld eerst gewerkt in de praktijk en ik ben daarna pas Notarieel Recht gaan studeren. Ik heb een lange weg bewandeld en ik mag dan ook van mijzelf zeggen dat ik beschik over heel wat doorzettingsvermogen. Verder ben ik kritisch en stel ik vragen waar dat nodig is. Naast mijn studie drink ik graag met vrienden speciaalbiertjes. Ik geniet verder van wandelingen door de natuur.

Marieke van Houte

Assessor II h.t.

Met een positieve houding en in goede samenwerking met mijn commissie wil ik dit jaar een prachtige studiereis neerzetten voor de leden van V.I.V.A. Naast een bestuursjaar zal ik dit jaar de Master Notarieel recht volgen. Een pittig combinatie, maar met een portie doorzettingsvermogen en veel enthousiasme heb ik er vooral veel zin in. Verder houd ik van fitnessen, reizen en gezellig borrelen.