Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Landelijk Notarieel Studenten Congres (LNSC)

7 maart

€17.50 – €20

De aanmeldingen voor het Landelijk Notarieel Studenten Congres 2024 zijn geopend! Het congres zal dit jaar op donderdag 7 maart a.s. plaatsvinden in Nijmegen.

De dag gaat gezamenlijk van start met een ontbijt waarna het plenaire gedeelte van het congres zal aanvangen. Het congres zal in het teken staan van “samen”: samen ondernemen, samen wonen en samenleven. Gedurende het plenaire gedeelte zullen verschillende sprekers ons meenemen in de verschillende pijlers van het notariaat. Het middaggedeelte wordt ingeluid met een heerlijke lunch waar een eerste kennismaking plaatsvindt met de aanwezige kantoren. Dit zal worden voortgezet in de middag met twee workshoprondes. Het middaggedeelte wordt vervolgens afgesloten met twee verrassende sprekers. Het avondgedeelte zal traditiegetrouw bestaan uit een recruitmentborrel, diner en afsluitend feest! 

Op het congres zul je de unieke kans krijgen om kennis te maken met 33 verschillende kantoren!

Kortom: het wordt een fantastische dag met diverse sprekers, een prachtige locatie en veel mogelijkheden om contact te leggen met kantoren.

De aanmeldingen voor dit evenement zijn gesloten, hopelijk zien we je bij een van onze andere activiteiten!

Deelname aan de dag tot en met het diner kost €17,50 en deelname aan de dag inclusief diner tot en met het afsluitend feest kost €20.

Er zijn bussen geregeld die ons na het feest terugbrengen naar Amsterdam!

We hopen jullie allemaal te zien donderdag 7 maart a.s. in Nijmegen!

Gegevens

Datum:
7 maart
Kosten:
€17.50 – €20
Evenement Categorie:

Locatie

Concertgebouw De Vereeniging
Keizer Karelplein 2D
Nijmegen, 6511 NC
+ Google Maps