Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Maandelijkse ledenborrel + kroegcollege

14 maart |19:30 - 23:59

Op donderdag 14 maart staat er weer een maandelijkse ledenborrel op de agenda waarbij notaris Guido Tjadens een kroegcollege gaat verzorgen met het onderwerp: ‘Met opa is het altijd feest’. Onder het genot van een hapje en een drankje worden interessante onderwerpen besproken met betrekking tot het vastgoed, familierecht en ondernemingsrecht.  Het kroegcollege is toegankelijk voor alle studenten, van zowel eerstejaars tot masterstudenten. Het is niet nodig om je voor te bereiden en vooral bedoeld als een leuk en leerzaam moment. 

Guido Tjadens is notaris bij Lubbers & Dijk notarissen. In 2012 voltooide hij de specialisatieopleiding Onroerend Goedrecht aan de Grotius Academie. Daarnaast is hij lid van de vereniging Notariële Registergoed Specialisten en voorzitter van de Ring Amsterdam. 

Je bent welkom vanaf 19:30 uur. Het kroegcollege duurt van 19:45 – 20:45 uur, zorg dus dat je op tijd bent. Om 20:45 uur begint de reguliere maandelijkse borrel. 

Ben je aanwezig bij het kroegcollege? Meld je dan aan via dit formulier!

Om 20:45 uur begint de reguliere maandelijkse borrel. De borrel is de perfecte gelegenheid om nieuwe connecties te maken of om bij te praten met de andere leden. Het belooft weer een mooie avond te worden, dus zorg dat je erbij bent!

Wil jij een introducé meenemen? Neem dan contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden. (€ 10,- per introducé).

Kom je alleen naar de borrel? Aanmelden is dan niet nodig. 

Gegevens

Datum:
14 maart
Tijd:
19:30 - 23:59
Evenement Categorie:

Locatie

De Ebeling
Overtoom 52
Amsterdam, 1054 HK
+ Google Maps