Alumni activiteit

Het nieuwe verenigingsjaar is inmiddels weer in volle gang en daarmee is het ook weer tijd voor een nieuwe alumni activiteit! De alumnicommissie nodigt jou dan ook graag uit op vrijdag 21 februari, de Dies van V.I.V.A., voor een nieuwe borrel en activiteit.

We starten de avond om 19.00 uur met een heuse cocktailworkshop. Hierbij zal je onder het genot van wat hapjes de fijne kneepjes van het bartendervak leren en drie cocktails maken, die je daarna uiteraard ook mag opdrinken. De workshop is optioneel. Gezien wij voor alle deelnemers genoeg cocktails klaar willen hebben staan, verzoeken wij je vriendelijk om je uiterlijk zondag 16 februari hiervoor aan te melden.

Mocht je dit niet redden of Dry January hebben doorgetrokken naar februari, dan ben je uiteraard daarna van harte welkom op de borrel in het prachtige Café Nieuw Amsterdam (voormalig Brasserie Stuyvesant). Deze zal aansluitend op de workshop om 21.00 beginnen.

Dit alles zal plaatsvinden in het West-Indisch Huis (Haarlemmerstraat 75, 1013 EL Amsterdam), het voormalig hoofdkwartier van de West-Indische Compagnie. In dit pand gaven de bevelhebbers van de WIC in 1625 opdracht tot de bouw van een fort op het eiland Manhattan, de eerste aanzet tot wat de wereldstad New York zou worden. Een historische plek dus, waar we graag onder genot van een hapje en drankje met jullie herinneringen ophalen en grootste plannen bedenken, maar vooral een gezellige avond gaan hebben. De locatie bevindt zich op loopafstand van het Centraal Station en is dus goed bereikbaar.

Wij hopen je op vrijdag 21 februari te zien. Voor vragen zijn wij bereikbaar op viva.rechten@vu.nl. Hopelijk tot dan!

Aanmelden voor de cocktailworkshop kan t/m 16 februari via onderstaand formulier. Aanmelden voor de borrel is niet nodig, iedereen is dan van harte welkom!

Kaart wordt geladen...