Landelijk Notarieel Studenten Gala (LNSG) wordt Diner!

Onze zustervereniging Vevanos (Utrecht) zou dit jaar het landelijk notarieel studenten gala organiseren. Het Gala zal er echter dit jaar anders uit zien dan u gewend bent. Vanwege de huidige coronamaatregelen is er voor gekozen om het gala door te laten gaan in de vorm van een heerlijke driegangendiner!

Belangrijke informatie
Op vrijdag 18 februari 2022 zal het Landelijk Notarieel Studenten Gala plaatsvinden in hartje Nederland! Het diner vangt aan om 18:00 uur bij het prachtige Bistro Belle te Utrecht (Dorpsstraat 12, 3611 AE Oud Zuilen) en zal eindigen om 22:00 uur.

Het diner vindt plaats in de Bellezaal & Zuylenzaal. Bij de ingang worden je QR-code, legitimatiebewijs en kaartje gecontroleerd en zal je een toegangsbandje krijgen. Let op: zonder geldige QR code, legitimatiebewijs en toegangsbandje geen toegang. Er is een (onbewaakte) garderobe aanwezig.

De kosten zijn €20,00 per kaartje p.p.

Bij het aanmelden kunt je uw allergieën en dieetwensen doorgeven.

Thema
Je zult je dit jaar in Winter Wonderland wanen! Het thema van de avond is Snowball & de dresscode is uiteraard (Snow)white-tie.

Locatie
Bistro Belle is vanaf Utrecht centraal gemakkelijk te bereiken met de bus, er zijn zelfs meerdere opties. Allereerst is het mogelijk om vanaf Utrecht Centraal U-OV Bus 12 te nemen richting Maarssen via Zuilen. (Uitstappen bij bushalte Oud Zuilen). Ten tweede is het mogelijk om vanaf Utrecht Centraal Keolls Syntus Utrecht Streekbus 120 te nemen richting Loenen a/d Vecht (wederom uitstappen bij bushalte Oud Zuilen).

Vervoer terug
Het vervoer naar huis hebben zij geregeld. Aan het einde van de avond zullen er een aantal bussen jou weer veilig thuis brengen. De buschauffeur zet je af op het Centraal Station van uw stad. Tijdens de busreis is het verplicht om een mondkapje te dragen.

De inschrijvingen zijn gesloten.

Kaart wordt geladen...