V.I.V.A. weekend

In de zomer organiseren wij een V.I.V.A.-weekend in eigen land! Wij reizen van 14 tot en met 16 augustus naar de De Slaapfabriek in Teuge. Dit is een luxe groepsaccommodatie met 12 slaapkamers met elk een eigen badkamer. Daarnaast beschikt het over een grote gemeenschappelijke ruimte en terras. Op deze manier zorgen wij er voor dat iedereen voldoende afstand kan houden. Bovendien heeft elke kamer een eigen landenthema (denk aan New York, Hong Kong, Bora Bora), waardoor je deze zomer toch een beetje in het buitenland bent.

Naast de ruime locatie, treffen we verschillende maatregelen om aan de RIVM-richtlijnen te voldoen. Zo reizen wij met een eigen bus heen en weer naar de accommodatie, zodat we geen gebruik hoeven te maken van het OV. Daarnaast zorgen we voor catering op locatie en laten we de rest van de boodschappen bezorgen. Bij de organisatie van activiteiten houden we rekening met het feit dat deze op anderhalve meter afstand plaats zullen vinden.

Ondanks de geldende voorschriften, wordt het wat ons betreft een heel gezellig weekend! De kleine reiscommissie en activiteitencommissie hebben hun krachten gebundeld en zijn druk bezig met het organiseren van leuke activiteiten in de buurt. Er zijn in totaal maar 24 plekken. Wij vragen een eigen bijdrage van € 10,00 om jouw aanmelding definitief te bevestigen.

Praktische informatie:
Vertrek heen: vrijdag 14 augustus 16:00 uur
Vertrek terug: zondag 16 augustus 12:00 uur
Accommodatie: https://debeleeffabriek.nl/
Inbegrepen: 2x ontbijt, 1x lunch en 2x diner + genoeg wijn/bier/fris
Eigen bijdrage: € 10,00

De plekken voor het V.I.V.A. weekend zijn gevuld! Was je te laat met aanmelden maar wil je toch graag mee? Stuur een mailtje naar viva.rechten@vu.nl en we plaatsen je op de reservelijst!

De regels betreffende Covid-19 zijn hier te vinden https://debeleeffabriek.nl/praktische-info/. Indien je je aanmeldt voor het V.I.V.A.-weekend, ben je verplicht om je aan deze regels aan te houden. Daarnaast ga je mee op eigen verantwoordelijkheid; V.I.V.A. is derhalve niet aansprakelijkheid voor een eventuele boete.

Kaart wordt geladen...