Commissieleden gezocht!

Het nieuwe bestuur van V.I.V.A. is op zoek naar enthousiaste leden die zich willen inzetten voor de vereniging. Het zijn van een commissielid is niet alleen een goede aanvulling op je CV, maar het is ook erg leuk! Samen met een van de bestuursleden ga jij je inzetten om er een mooi jaar van te maken. Solliciteer snel door een e-mail te sturen naar viva.rechten@vu.nl voor een van de volgende commissies:  

Eerstejaarscommissie
Zit jij in het eerste jaar van de bachelor Notarieel Recht en wil je nu al graag betrokken zijn bij V.I.V.A.? Dan is de eerstejaarscommissie wat voor jou! Samen met Thomas Jonker is deze commissie verantwoordelijk voor het organiseren van een feestelijke eerstejaarsactiviteit. Voor eerstejaarsstudenten zal deze activiteit de ideale gelegenheid zijn om elkaar beter te leren kennen. Laat je kans niet schieten en meld je direct aan!

Activiteitencommissie
Vind jij het leuk om activiteiten te bedenken en te organiseren voor jezelf en je mede verenigingsleden? Wil jij samen met Kim Cuong Vo de uitdaging aangaan om deze activiteiten tot stand te brengen voor de vereniging terwijl COVID-19 heerst? Solliciteer dan snel voor de activiteitencommissie!

Mediacommissie

Ben jij creatief en houd je van een leuke, actieve rol binnen de vereniging? 
Solliciteer dan voor de Via V.I.V.A. commissie en werk samen met Kaoutar Kamhi aan de zichtbaarheid van V.I.V.A.! Als commissielid houd jij je onder andere bezig met het schrijven en vormgeven van ons verenigingsblad, de ‘Via V.I.V.A.’. In het blad delen wij artikelen over actuele onderwerpen, stukjes over activiteiten, interviews met notarissen en vooral veel foto’s! Ook houd je je bezig met onze verschillende kanalen zoals LinkedIn, Instagram en Facebook. Geïnteresseerd? Solliciteer dan snel!
 
Studiereiscommissie
Als jij organisatorisch ingesteld bent en graag op reis gaat, dan is onze reiscommissie misschien wel iets voor jou! Ondanks de beperkingen omtrent COVID-19 zoekt Jamie Moorman 4 gemotiveerde studenten die een bijdrage willen leveren aan het tot stand brengen van een onvergetelijke reis. Ga jij de uitdaging aan?

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet! Solliciteer vóór 4 Oktober. Voor vragen kun je mailen naar viva.rechten@vu.nl