LNSC bestuur gezocht!

In maart 2021 heeft Amsterdam de eer om het Landelijk Notarieel Studenten Congres te organiseren! Tijdens het congres zal een notarieel onderwerp centraal staan en zullen er diverse kantoren aanwezig zijn waarmee alle notariële studenten vanuit het hele land kennis kunnen maken. Voor het organiseren van dit grote evenement in Amsterdam zijn wij op zoek naar een gemotiveerd, enthousiast LNSC-bestuur!

Lijkt het je leuk om deel uit te maken van de organisatie van dit grote notariële congres? Solliciteer dan door een motivatiebrief en je CV te mailen naar viva.rechten@vu.nl. In je sollicitatie kun je een voorkeur aangeven voor de volgende functies: praeses, abactis, fiscus, commissaris intern of commissaris extern.

Praeses (voorzitter)
Als voorzitter van het LNSC ben jij het eerste aanspreekpunt wanneer het om de stichting gaat. Je overziet de organisatie, bereidt de vergaderingen voor, stelt de agenda op en houdt er toezicht op dat alles verloopt zoals het hoort. Ook onderhoud je contact met de zusterverenigingen en de BNS. Samen met de commissaris extern verzorg je de acquisitie van de stichting.

Ab actis (secretaris)
De secretaris dient te notuleren tijdens de vergaderingen en er zorg voor te dragen dat al hetgeen besproken wordt duidelijk wordt opgeschreven. Ook houdt de secretaris de mailbox in de gaten en is verantwoordelijk voor het algemene contact met de stichting.

Quaestor (fiscus)
De fiscus is de grote baas over de financiën van de stichting. Je maakt de begroting op en houdt de inkomsten en uitgaven bij. Je hebt het laatste woord bij besluiten omtrent de uitgaven van de stichting.

Commissaris intern
De commissaris intern houdt zich bezig met het contact met de sprekers en de vakgroep, en heeft ook de social media in beheer. Commissaris intern zorgt ervoor dat promotie tijdig op de sociale kanalen verschijnt en dat het plenaire gedeelte van de dag soepel verloopt.

Commissaris extern
De commissaris extern houdt zich bezig met het contact met de kantoren. Je verzorgt de sponsorbrochure, zoekt contact op met mogelijke sponsoren en tezamen met de praeses doe je de acquisitie voor de stichting. Commissaris extern zorgt ervoor dat het recruitmentdeel van de dag soepel verloopt.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet! Solliciteer vóór 19 februari. Voor vragen kun je mailen naar viva.rechten@vu.nl