Maatregelen coronavirus

Geplaatst

Beste Vivaan,

Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen die de Rijksoverheid afgelopen donderdag betreffende het Coronavirus heeft getroffen, hebben ook wij wijzigingen gemaakt in onze activiteitenplanning. Wij volgen hierbij het advies van de RIVM.

Maandelijkse borrel – 27 maart

Onze maandelijkse borrel in maart gaat niet door. Deze wordt onder voorbehoud verschoven naar donderdag 23 april.

Tropenmuseum met Lexence – 17 april

Deze activiteit is afgelast. Wellicht wordt deze verschoven naar een datum later in het collegejaar of verplaatst naar de maand september.

Grote studiereis

De studiereis naar Kaapstad gaat vooralsnog gewoon door. Wij hebben contact met de ambassade en de vliegtuigmaatschappij. De leden die meegaan op deze studiereis zullen hier een aparte mail met meer informatie over ontvangen.

Aanmeldingen kleine studiereis

Gezien de onstabiele situatie begrijpen wij dat leden kunnen twijfelen over het aanmelden voor een reis die eind mei plaatsvindt. Daarom zullen wij de aanmeld deadline opschuiven tot en met 17 april. Ook zullen wij nog niet om de eigen bijdrage (€190,-) vragen tot dat we meer duidelijkheid hebben of de reis door kan gaan. Op deze manier lopen leden geen annuleringsrisico. Daarnaast begrijpen wij dat het Coronavirus invloed kan hebben gehad op de formele activiteiten-regel. Wij zullen hier rekening mee houden.

Wij hopen dat dit bericht voldoende informatie verschaft over de aankomende periode. Indien er nog vragen zijn, vernemen wij deze uiteraard graag.

Met vriendelijke groet,
Het 53e bestuur van V.I.V.A.