Maatregelen coronavirus

Covid-19 heeft maandenlang onze activiteiten stilgelegd. Gelukkig zien we echter dat er langzaam maar zeker ook weer dingen mogen. Met veel zorg zullen wij de richtlijnen van de overheid opvolgen. Waar mogelijk zullen wij fysieke activiteiten plannen, maar naar verwachting zal een gedeelte van onze planning aankomend jaar digitaal geschieden. Dat is natuurlijk jammer, maar wij gaan er alles aan doen om ook de digitale activiteiten de moeite waard te maken om bij te wonen.

Borrels
De meeste leden, inclusief wijzelf, zitten niet te wachten op digitale borrels. Deze zullen we voor zover de richtlijnen dat toelaten dus fysiek organiseren. De coronamaatregelen zijn we van plan na te leven door ruimtes af te huren die zodanig groot zijn dat afstand tussen de aanwezigen bewaard kan blijven. Wij zullen op die manier net als voorgaande ‘normale’jaren streven naar het houden van een maandelijkse borrel.

Kantoorbezoeken
Veel kantoren hebben ondanks de crisis interesse getoond in het houden van een fysieke of digitale activiteit voor onze leden. De fysieke kantoorbezoeken voor aankomend studiejaar zijn onder voorbehoud afgesproken. Dit betekent dat wij wel fysieke kantooractiviteiten gepland hebben (voornamelijk voor 2021), maar dat deze later in het jaar wellicht toch digitaal worden gemaakt of zelfs worden geannuleerd. Wij zullen de leden daarover in de loop van het jaar goed op de hoogte houden.

Landelijke activiteiten
De landelijke notariële activiteiten van aankomend jaar gaan vooralsnog gewoon door, uiteraard met inachtneming van de coronamaatregelen. Dit jaar zal in Amsterdam het LNSC (landelijke congres) plaatsvinden. De invulling hiervan wordt gegeven door het LNSC- bestuur.