Laden Evenementen

« Alle Evenementen

V.I.V.A.-ledenweekend

8 november |11:00 - 10 november |19:00

Let op: alleen eerstejaarsstudenten kunnen zich nog aanmelden voor het weekend in verband met de voorrangsregel! Voor ouderejaarsstudenten zijn de aanmeldingen al gesloten.

Op vrijdag 8 november tot en met zondag 10 november is het alweer zo ver!

De kleine reis dit jaar gaat naar het mooie Lille in Frankrijk! Het belooft weer eens een geweldig weekend te worden, gevuld met de gezelligste activiteiten.

De aanmeldingen zullen aankomende vrijdag om 13:00 openen. Wees hier snel bij want we hanteren een first come, first serve selectie (met voorrang eerstejaarsstudenten). De aanmeldingen sluiten op vrijdag 18 oktober.

De kosten bedragen €100 per persoon.

Aanmelden kan via deze link.

Overzicht van de reis:

Op vrijdag 8 november verzamelen we bij het W&N gebouw en reizen we met de bus rond 11:00 af naar het mooie Lille. We komen rond 16:00 aan. Daar checken we gezamenlijk in bij het Novotel, centraal gelegen in het hartje van Lille.

In de avond zullen we gezamenlijk dineren op de kosten van V.I.V.A. en erna met z’n allen gezellig op stap tijdens een kroegentocht.

De volgende dag hebben we een heerlijke tour georganiseerd door het centrum en sluiten we dit af met gezellig bowlen. Tijdens ons verblijf is er ook een bier festival waar we die avond ook een bezoekje aan zullen brengen.

Op zondag zullen we nog een paleis bezoeken, waarna we samen nog even een afzakkertje doen voordat we om 14:00 weer vertrekken richting Amsterdam.

Het belooft een gezellig weekend te worden! 

Gegevens

Begin:
8 november |11:00
Einde:
10 november |19:00
Evenement Categorie:

Locatie

Lille
France + Google Maps