Bestuur

2022-2023

Lotte van den Baar

Praeses

Mijn naam is Lotte van den Baar en dit studiejaar mag ik de voorzittersrol op mij nemen. Ik zal dit jaar met trots het 56e bestuur en de vereniging vertegenwoordigen, en ik ga mijn uiterste best doen mijn mede bestuursleden te helpen waar ik kan. Natuurlijk zullen wij als bestuur heel veel mooie ervaringen gaan opdoen, maar ik hoop dat wij al deze ervaringen met zoveel mogelijk actieve leden kunnen delen. Ik kijk dan ook ontzettend uit naar een jaar dat bomvol zit met leuke activiteiten voor onze leden, zowel formeel als informeel.

Manisha Mangal

Ab Actis

Dit jaar mag ik de functie van secretaris vervullen. Samen met de activiteitencommissie zal ik de leuke borrels, activiteiten en kantoorbezoeken voor jullie organiseren! Het lijkt mij een leuke uitdaging en kijk dan ook erg uit naar komend jaar. Samen met mijn medebestuursleden zal ik mijn best doen er weer een mooi jaar van te maken!

Charissa Damas

Fiscus

Mijn naam is Charissa Damas en aankomend jaar bekleed ik de functie van Fiscus binnen de vereniging. De afgelopen drie jaar ben ik erg actief geweest bij V.I.V.A.. Met veel enthousiasme ga ik dit bestuursjaar dan ook tegemoet! Ik zal mij bezighouden met de sponsorgesprekken, financiële administratie en de begrotingen. Daarnaast mag ik zo nu en dan (verantwoord) met de pas zwaaien. Met mijn financieel inzicht, nauwkeurigheid en affiniteit voor cijfers moet dit jaar zeker goed komen. Ik heb er in ieder geval super veel zin in!

Ruth Beije

Assessor I

Dit jaar vervul ik de functie van Assessor I. Samen met de mediacommissie werk ik aan de zichtbaarheid van de vereniging. Ik houd mij voornamelijk bezig met de website, onze sociale media kanalen en het halfjaarlijkse verenigingsblad “Via V.I.V.A.”. Ik hoop samen met dit bestuur een succesvol jaar neer te zetten!

Fardin Atmar

Assessor II

Ik ben Fardin Atmar, 23 jaar oud en de nieuwe Assessor II voor dit studiejaar. Als Assessor II ben ik verantwoordelijk voor het organiseren van de grote reis en ook voor het V.I.V.A.-weekend. Aangezien ik vorig jaar zelf in de reiscommissie heb gezeten, weet ik wat er komt kijken bij het organiseren van een reis voor de leden. Door de vele activiteiten van V.I.V.A. is mijn studieperiode leuker geworden dan dat het al was. Daarom ben ik nu blij dat ik de mogelijkheid heb om wat terug te doen voor de vereniging!