V.I.V.A. Bestuur 2020 - 2021


Het 54e bestuur der notariële studievereniging V.I.V.A.

Thomas Jonker

Praeses h.t.

Vol trots zal ik dit jaar de taak van voorzitter op mij nemen. Ik treed op als woordvoerder namens het bestuur, niet alleen naar de leden toe maar ook naar onze zusterverenigingen en andere instanties. Daarbij zie ik het als mijn taak om het enthousiasme bij anderen hoog te houden en, vooral in deze tijd, met creatieve ideeën te komen. Gelukkig zijn dat dingen die ik graag doe. Het is geen makkelijk jaar, maar na regen komt altijd zonneschijn. Ook de coronacrisis is maar een tijdelijke situatie!

Kim Cuong Vo

ab Actis h.t.

Zoals zout bij peper hoort, hoort plannen & organiseren bij Kim. Dit verenigingsjaar vervul ik de rol van Ab Actis. Het zal een bijzonder verenigingsjaar worden in verband met Covid-19. Met veel motivatie ga ik ervoor zorgen dat er activiteiten worden georganiseerd in lijn met de maatregelen van het RIVM. Daarnaast ben ik aankomend jaar het aanspreekpunt voor kantoren en studenten. Mocht je een vraag hebben dan kan je altijd bij mij terecht!

Lonneke Oort

Fiscus h.t.

Mijn naam is Lonneke en ik zal dit jaar de functie van Fiscus vervullen. Na jaren actief lid te zijn van V.I.V.A. is het voor mij eindelijk tijd om een bestuursjaar te vervullen! Ik ben dit jaar verantwoordelijk voor de financiële gezondheid van de vereniging en zal mijn uiterste best doen om dit in deze moeilijke tijd helemaal in orde te houden. Met mijn hart voor de vereniging en financieel inzicht zal dat vast goed komen.

Kaoutar Kamhi

Assessor I h.t.

Dit jaar mag ik – wat mij betreft – een super leuke functie vervullen. Ik ben dit jaar assessor I in het 54e bestuur van onze prachtige vereniging. Dat betekent dat ik me voornamelijk bezig hou met de website, onze sociale mediakanalen en het leuke blad. Het doel dat ik dit jaar voor ogen heb is, om met mijn positieve instelling op een leuke manier de leden via onze sociale mediakanalen meer te betrekken bij onze vereniging. Naast het vervullen van mijn bestuursjaar werk ik ook bij het notariskantoor VAD en ben ik vaak te vinden in de sportschool. 

Jamie Moorman

Assessor II h.t.

Zoals ik van huis uit heb meegekregen is reizen een hele mooie en bijzondere manier om je horizon te verbreden. Reizen heeft mij over de jaren heen, bij elke reis, steeds weer iets nieuws bijgebracht en mij weer verder laten ontwikkelen. Dit is iets wat ik onze Vivanen wil meegeven tijdens het vervullen van mijn taken als Assessor II. Helaas is het in onze huidige situatie erg gecompliceerd om te reizen door Covid-19. Samen met de reiscommissie zal ik mijn uiterste best doen om een onvergetelijke reis te organiseren, waarbij de veiligheid en gezondheid van onze leden voorop staan.