Bestuur 2021 - 2022


Het 55e bestuur der notariële studievereniging V.I.V.A.

Klaas Hopman

Praeses

Mijn naam is Klaas Hopman en ik mag met trots zeggen dat ik dit jaar de functie van voorzitter zal vervullen. Als voorzitter treed ik op als vertegenwoordiger en woordvoerder van het bestuur en ondersteun en stuur ik, waar nodig, de rest van dit lustrumbestuur aan. Met veel plezier en enthousiasme zal ik deze taken dit jaar op me nemen. Na een zwaar online jaar gaan we eindelijk een leuk en fysiek jaar tegemoet met veel actieve leden. Ik heb alle vertrouwen dat het dit jaar helemaal goed gaat komen met dit bestuur!

Romy Warmerdam

ab Actis

Dit jaar mag ik vol enthousiasme in de rol van ab Actis kruipen. Een rol die uitstekend bij mij past aangezien ik van aanpakken houd. Ik ben verantwoordelijk voor het organiseren van de leukste events en tevens aanspreekpunt voor zowel studenten als kantoren. Laat het dus gerust weten als je vragen hebt!

Gabe Wijnja

Fiscus

Dit jaar zal ik de functie van Fiscus op mij nemen. Na jaren als lid actief bij V.I.V.A. te zijn geweest, is het nu tijd om te helpen de vereniging te besturen! Dit jaar is het mijn verantwoordelijkheid om de financiën van de vereniging gezond te houden. Ik ga hier mijn uiterste best voor doen. Met mijn financieel inzicht en inzet zal dat vast goed komen!

Shinyi Gao

Assessor I

Dit lustrumjaar mag ik naar mijn mening een superleuke functie vervullen. Samen met de mediacommissie werk ik aan de zichtbaarheid van onze vereniging. Ik houd me voornamelijk bezig met de website, onze sociale media kanalen en het halfjaarlijkse verenigingsblad 'Via V.I.V.A.'. Daarnaast organiseer ik samen met onze Praeses en de LNSF-commissie het landelijk notarieel studentenfeest. Ik hoop samen met dit bestuur een gezellig jaar neer te zetten!

George Dakramjiane

Assessor II

Mijn naam is George Dakramjiane en ik vervul dit jaar de functie Assessor II. Samen met de reiscommissie zal ik dit jaar een onvergetelijke studiereis organiseren. In verband met COVID-19 heeft V.I.V.A. de afgelopen twee jaar helaas geen studiereis kunnen organiseren. Echter, na regen komt zonneschijn. Laten we hopen dat het dit jaar weer mogelijk wordt om op reis te gaan. Ik zal in ieder geval mijn uiterste best doen om een spectaculaire studiereis neer te zetten waarbij de veiligheid en gezondheid van onze leden voorop staan. Tot slot zal ik samen met de Praeses verantwoordelijk zijn voor het lustrum. Dit jaar belooft een bijzonder jaar te worden.