V.I.V.A. Bestuur 2019 - 2020


Het 53ste bestuur der notariële studievereniging V.I.V.A.

Merle Eken

Praeses h.t.

Het is mij een eer en een waar genoegen om dit jaar de Praeses van V.I.V.A. te mogen zijn. Als Praeses is het mijn taak om te zorgen dat het bestuur goed functioneert. Daarnaast ben ik ook verantwoordelijk voor het contact met externe partijen, onze zusterverenigingen en andere besturen. Dit jaar heb ik de alumnicommissie, de eerstejaarscommissie en de commissie die het Landelijk Notarieel Studenten Hockeytoernooi organiseert onder mij en ik kijk er naar uit om met deze commissies mooie evenementen te organiseren. ‘Work hard, play hard’ is mijn motto en na alle vergaderingen en colleges kan je mij dan ook het beste vinden op de borrel om met zijn allen een drankje te doen.

Iris Heins

ab Actis h.t.

Plannen en organiseren is iets wat ik graag doe; ik ben dan ook met plezier de ab Actis van onze vereniging. Met mijn positieve instelling zie ik oneindig veel mogelijkheden en zet ik mij graag in om de mooiste ideeën waar te maken. Samen met mijn bestuursleden maak ik dit verenigingsjaar wederom tot een succes!

Marc van Dalen

Fiscus h.t.

De beste resultaten haal je uit jezelf door het hoofd koel te houden en stress niet teveel toe te laten. Het overzicht houden in de financiële situatie van de vereniging lijkt me dan ook een leuke uitdaging dit jaar. Daarnaast volg ik nog de Master Notarieel Recht, dus ik zal me niet hoeven te vervelen!

Wietske Joosse

Assessor I h.t.

Mijn doel is om samen met het bestuur en de commissies een mooi verenigingsjaar neer te zetten. Ik zal mij dit jaar met veel plezier inzetten voor het tijdschrift Via V.I.V.A. en de social media. Zo hoop ik iedereen een goed beeld te geven van wat er speelt binnen de vereniging. Naast mijn bestuursjaar volg ik de master Notarieel recht. Mijn vrije tijd breng ik graag door met vrienden en familie.

Cansu Yildizhan

Assessor II h.t.

Ik heb dit jaar de eer om niet een maar twee prachtige studiereizen neer te zetten voor de leden van V.I.V.A. Ik ben derdejaars notarieel student en hou (naast reizen natuurlijk) van shoppen en borrelen met mijn vrienden. Met een positieve houding en een flinke dosis enthousiasme zal ik er samen met mijn commissies voor zorgen dat dit jaar weer net zo een succes wordt als voorgaande jaren!