Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kantoorbezoek Baker McKenzie

15 februari |14:30 - 18:00

Op donderdag 15 februari ontvangt Baker McKenzie ons samen met ons zusje BNSL op kantoor!

Baker McKenzie is één van ’s werelds grootste en meest toonaangevende advocatenkantoren, met 74 kantoren in 45 landen. Baker McKenzie staat bekend om zijn innovatieve, pragmatische en praktische benadering, waarbij we cliënten helpen kansen te grijpen, risico’s te beperken en complexe zakelijke, juridische en fiscale vraagstukken op te lossen.

Als eerste advocatenkantoor in Nederland met een internationale praktijk, heeft Baker McKenzie Amsterdam de meeste ervaring in de grensoverschrijdende advocatuur. Binnen Baker McKenzie vertrouwen we wereldwijd op meer dan 6.000 gekwalificeerde advocaten met lokale expertise waardoor wij de unieke positie hebben om cliënten bij te staan in grensoverschrijdende activiteiten. Baker McKenzie Amsterdam heeft een volledig geïntegreerde civiele, fiscale en notariële praktijk met circa 200 advocaten, fiscalisten en notarissen. Vanuit het kantoor in Amsterdam voorziet Baker McKenzie internationale en Nederlandse cliënten van advies op lokaal en grensoverschrijdend gebied.

Het kantoorbezoek zal bestaan uit een interactief programma zodat jullie het kantoor en de kantoorgenoten ook op een informelere manier kunnen leren kennen. De dag zal worden afgesloten met een borrel!

Wil jij ook graag een kijkje achter de schermen nemen? Meld je dan nu aan via deze link!

Er is een gelimiteerd aantal plekken dus wees er snel bij, vol = vol! Aanmelden kan tot en met zaterdag 10 februari.

Gegevens

Datum:
15 februari
Tijd:
14:30 - 18:00
Evenement Categorie:

Locatie

Baker McKenzie
Claude Debussylaan 54
Amsterdam, 1082 MD
+ Google Maps