Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Landelijk Notarieel Studentenfeest (LNSF)

24 november

€15

Het Landelijk Notarieel Studentenfeest komt er weer aan en dit keer in…. Groningen! Het feest zal plaatsvinden op vrijdag 24 november a.s. in Café ‘Het Feest’ op de Peperstraat 7 in Groningen. 

Het thema van het feest is: Movienight! 

Het thema is opgedeeld over de verschillende zusterverenigingen. V.I.V.A. mag zich kleden volgens het subthema ‘Science fiction‘! Dus trek je leukste science fiction outfit aan aan en ontmoet je mede notariële studenten op het Landelijk Notarieel Studentenfeest! Er zal uiteraard een prijs zijn voor best geklede persoon, dus wees vooral zo creatief mogelijk!

Het gaat weer een geweldige avond worden en denk je de afstand is me te ver? Geen zorgen want jullie worden veilig met bussen naar Amsterdam Centraal gebracht! Het feest zal van 20:00 uur tot 00:00 uur duren.

De eigen bijdrage voor het feest bedraagt €15,-, met deze bijdrage kun je de hele avond onbeperkt feesten en drinken, inclusief sterke drank en shotjes.

De aanmeldingen voor dit evenement zijn helaas gesloten, we hopen je graag te verwelkomen bij een van onze toekomstige activiteiten!


Praktische informatie:
Er zijn bussen geregeld die terug gaan naar Amsterdam. Deze bussen zullen na het feest vertrekken naar Amsterdam Centraal. 

Gegevens

Datum:
24 november
Kosten:
€15
Evenement Categorie:

Locatie

Café ‘Het Feest’
Peperstraat 7
Groningen, 9711 PC
+ Google Maps