Kantoorprofiel Greenberg Traurig

Meekijken aan de zijlijn? Meedoen!
Op zoek naar een stage waar je niet alleen meekijkt aan de zijlijn, maar echt mee mag doen? Bij Greenberg Traurig geef je je carrière een kickstart. Tijdens een studentstage leer je de praktijk en ons kantoor kennen. Je leer veel en snel, in een team met de meest ondernemende (kandidaat)-notarissen van Nederland.

Over ons
Greenberg Traurig, LLP (GT) is een advocatenkantoor dat opgericht is in 1967 in de Verenigde Staten en dat inmiddels gevestigd is in twaalf landen over de hele wereld. In 2003 opende GT een advocatenkantoor in Amsterdam, waar ruim honderd professionals in dienst zijn, waaronder meer dan zestig Advocaten, Fiscalisten en (Kandidaat-)Notarissen. Sinds 2022 is GT gevestigd in Valley: een iconisch, multifunctioneel en natuurlijk ingericht complex aan de Zuidas. GT Amsterdam is gespecialiseerd in verschillende vakgebieden, zoals Real Estate, M&A, Litigation, Tax, Labor & Employment, Finance & Restructuring, Administrative Law, EU & Competition en Intellectual Property. Studenten krijgen dan ook de kans om stage te lopen binnen een van deze clusters: 
     1.     Advocatuur – Real Estate I Bestuursrecht I Finance & Restructuring
     2.     Advocatuur – Corporate/ M&A I (financial) Regulatory
     3.     Advocatuur – IP I Litigation I Arbeidsrecht
     4.     Tax
     5.     Notariaat – Real Estate I Corporate
Bij GT staan samenwerking en dienstverlening centraal en wordt er gestreefd naar het bieden van kwalitatief hoogstaand juridisch advies. Om dit te bereiken, gaan medewerkers van GT actief in gesprek met cliënten en zetten zij hun kennis en kunde in, zonder daarbij te veel in vaktaal te praten. Of het nu een Associate, Partner of iemand van de Business Staff is: bij GT is iedereen gelijk en wordt er altijd samen toegewerkt naar een goed eindresultaat.

Als Student-stagiair(e) bij Greenberg Traurig krijg je de mogelijkheid om gedurende twee maanden stage te lopen. Tijdens je stage werk je met Advocaten, Fiscalisten en (Kandidaat-)Notarissen mee aan complexe zaken die zich uitstrekken over verschillende praktijkgroepen. Dit zorgt voor veel afwisseling in je werkzaamheden. Je krijgt de mogelijkheid om een-op-een met Partners samen te werken. Daarnaast krijg je de kans om zittingen en praktijkgroep- en jurisprudentiebesprekingen bij te wonen. Je helpt bij de voorbereiding van processtukken en voert literatuur- en jurisprudentieonderzoek uit om zo verschillende rechtsvragen te beantwoorden.

Get a Taste
Enthousiast geworden? Wij gaan graag met je in gesprek om te kijken of we wat voor elkaar kunnen betekenen. Onder het genot van een kopje koffie beantwoorden wij al je vragen, en zijn we benieuwd om te horen wat jouw toekomstplannen zijn!

Neem contact op met onze Campus Recruiter Wiep Foeken om een koffietje in te plannen.
wiep.foeken@gtlaw.com           |           +31 628 592 403

Check voor meer informatie onze website: Student-stagiair(e) | Greenberg Traurig (werkenbijgt.nl)