Kantoorprofiel AKD

Ons kantoor  
AKD is één van de grootste onafhankelijke kantoren van de Benelux. We bestaan uit een hecht team van bevlogen advocaten, notarissen, belastingadviseurs en business support. Stuk voor stuk aanpakkers en teamspelers. Met een no-nonsense mentaliteit en passie voor hun vak. AKD staat internationale middelgrote -en grote ondernemingen bij. Dit doen wij op élk rechtsgebied vanuit onze kantoren in Rotterdam, Amsterdam, Breda, Eindhoven, Brussel en Luxemburg

Onze specialisten
AKD is een full-servicekantoor met meer dan 500 gedreven medewerkers. Alles is mogelijk vanuit jouw passie bij AKD. Bij ons vind je vrijheid, zelfstandigheid, ondernemerschap én informaliteit. Via ons eigen opleidingshuis AKDMY kan jij je optimaal ontwikkelen en jezelf verder specialiseren vanaf dag één. Daarnaast doen wij niet aan een sectiewissel. Wij werken in diverse multidisciplinaire teams aan grote zaken voor internationale cliënten

Carrièreperspectief
Wil jij een kijkje nemen op het notariaat én zit jij in de afrondende fase van je notariele opleding? Kom een werkstudentschap lopen van minimaal 3 maanden, of een fulltime stage van 2 maanden op één van onze secties in Amsterdam, Eindhoven of Rotterdam. Check careers.akd.eu voor een overzicht van de vacatures voor studenten en starters.  

Studentstage
Tijdens je stage leer je onder andere juridische memo’s schrijven, vraagstukken van onze cliënten te interpreteren, en je ervaart hoe we binnen AKD (multidisciplinair) met elkaar samenwerken. Je krijgt te maken met alles wat er speelt binnen jouw vakgroep van voorkeur en de vestiging waar je stageloopt. AKD is dan wel een groot internationaal kantoor maar je werkt in kleine teams waardoor je gegarandeerd iedereen leert kennen.

Contact
Wil je meer weten over onze vacatures en de mogelijkheden voor een studentstage kom langs voor een kop koffie en neem contact op met onze campus recruiter Ezra via ebouwense@akd.nl of 06 31 13 45 40.