Kantoorprofiel Buren

<h3> Kantoorprofiel Buren </h3>

BUREN

Werken bij BUREN betekent dat je werkt bij een groeiend kantoor met grenzeloze ambities. Een kantoor waar de deur voor iedereen openstaat met een informeel en persoonlijk karakter. Bij BUREN heb je veel ruimte voor eigen initiatief. Jouw zaken zijn multidisciplinair, branche-overstijgend en hebben vaak een internationaal karakter. Je krijgt bij ons de kans om in een team van professionals te werken aan interessante, mooie zaken. Dit doen we vanuit de kantoren in Amsterdam, Beijing, Den Haag, Luxemburg en Shanghai. Bij BUREN kent je carrière geen grenzen. BE UNSTOPPABLE. 

Bij BUREN houden we van ondernemen. Met een team van meer dan 70 advocaten, notarissen en fiscalisten werken we aan praktische oplossingen. Oplossingen waarmee we samen met onze cliënten richting geven in de ontwikkeling, groei of verandering van hun business. De primaire focus ligt bij BUREN op corporate M&A, litigation, insolventierecht, arbeidsrecht, belastingrecht, vastgoed en financieel recht. BUREN adviseert aansprekende (inter)nationaal opererende ondernemingen, instellingen en investeringsfondsen en behoort tot de top van de middelgrote kantoren in Nederland.

Werken bij BUREN

BUREN is altijd op zoek naar jonge ambitieuze en ondernemende advocaat-stagiaires, kandidaat-notarissen of fiscalisten die in een snelgroeiende (internationale) praktijk willen werken. Wij zoeken mensen die naast een goed analytisch verstand, een sterke persoonlijkheid en een gezonde dosis humor ook een brede maatschappelijke kennis en ontwikkeling hebben.

Studentstage

Als student heb je al veel theoretische kennis opgedaan, maar je weet pas hoe het er in de praktijk aan toe gaat als je een studentstage loopt. Je leert een kantoor pas echt goed kennen als je er wat langer bent. Het is bij ons daarom mogelijk om vanaf je derde studiejaar een studentstage van zes tot acht weken te lopen. Tijdens deze stage doe je veel praktische ervaring op. Vanaf dag één draai je namelijk mee in de dagelijkse praktijk van ons kantoor en word je meteen onderdeel van het team. Je werkt aan inhoudelijke zaken, rechtsvraagstukken en vervaardigt conceptbrieven en conceptstukken voor cliënten, advocaten en wederpartijen. Daarnaast doe je literatuur- en jurisprudentieonderzoek en neem je deel aan het vaktechnische overleg. Een ervaring waarbij je kennis maakt met verschillende facetten van het vak én waar je in de volle breedte ervaart hoe het is om op ons kantoor te werken.

Werkstudent

Bij BUREN bieden we ook de mogelijkheid om als werkstudent aan de slag te gaan. Dit is de perfecte kans om naast je studie relevante werkervaring in de praktijk op te doen. Een juridisch inhoudelijke baan naast je studie is natuurlijk de perfecte aanvulling voor ambitieuze, enthousiaste studenten. Vanaf dag één word je meteen bij het team betrokken. De precieze invulling van de functie als werkstudent wordt altijd in overleg samengesteld, met inachtneming van je studie en de verwachtingen van BUREN. Je mag je werkdagen zelf indelen, want we begrijpen ook dat er tijdens de tentamenperiode even heel hard gestudeerd moet worden! Als werkstudent bij BUREN doe je relevante werkervaring op en het staat goed op je cv! Win-win dus! 

Meer weten?

Neem dan gerust contact op met onze recruiter.

Florine Miedema

T: 070-318 4200

E: f.miedema@burenlegal.com