Word commissielid!

Solliciteer door een mail te sturen naar viva.rechten@vu.nl met jouw motivatie vóór woensdag 22 september!

Mediacommissie
Creatief, sociaal, vragen, bewijzen. Herken jij jezelf in één (of meer) van deze punten? 
Aarzel dan niet om te solliciteren voor de mediacommissie van VIVA! De mediacommissie is onder leiding van Shinyi Gao verantwoordelijk voor het beheren van de sociale media (waaronder berichten/stories ontwerpen) en het schrijven en vormgeven van ons halfjaarlijkse (fysieke!) verenigingsblad, de ‘Via VIVA’. 
Lijkt het jou wel wat om persoonlijke interviews te houden of juist achter de schermen onze Instagram/LinkedIn/Facebook actief te houden? Alles is mogelijk! Solliciteer dus snel naar deze functie!

Reiscommissie
Houd jij van reizen en het organiseren van activiteiten? Meld je dan nu aan voor de reiscommissie! Dit jaar zal een studiereis buiten Europa worden georganiseerd met maar liefst 26 leden! 
Wil jij één van die 26 zijn, aarzel dan niet om te solliciteren voor de reiscommissie! George Dakramjiane zoekt vier geestdriftige leden die willen meedenken over een unieke bestemming, de verwezenlijking van deze bestemming met formele en informele activiteiten. Help George Dakramjiane een reis neer te zetten en meld je direct aan voor de reiscommissie!

Eerstejaarscommissie
Ook dit jaar worden er speciaal voor de eerstejaars een aantal activiteiten georganiseerd. Denk aan een rondvaart over de grachten of een avondje bowlen. Voor de organisatie heeft Klaas Hopman wel jullie hulp nodig! Zit jij in je eerste jaar notarieel recht en lijkt het je leuk om samen met andere eerstejaars activiteiten te organiseren? Heb jij leuke ideeën en wil je iets doen voor de vereniging? Meld je dan aan voor de eerstejaarscommissie!

Activiteitencommissie
Als lid van de activiteitencommissie houd je je bezig met zowel formele als informele activiteiten. Lijkt het je leuk om onder andere de (bijna) omringde borrels te organiseren en ben je enthousiast en ondernemend? 
Solliciteer dan voor de activiteitencommissie om er samen met Romy Warmerdam een ​​onvergetelijk jaar van te maken!

LNSF-commissie
Net zoals ieder jaar staan er dit jaar weer landelijke activiteiten gepland. Dit jaar zijn wij aan de beurt om het Landelijk Notarieel Studenten Feest in onze stad te organiseren. Mooie kans om te laten zien dat wij wel van een feestje houden. De organisatie van dit feest lukt ons niet alleen. Daarom zijn wij opzoek naar enthousiaste leden die deel uit willen maken van de LNSF-commissie. In deze commissie krijg je de kans een groot thema feest neer te zetten voor studenten uit heel Nederland. Hou jij van een feestje en organiseren? Solliciteer dan voor deze commissie!

Lustrumcommissie
Hiep, hiep, hoera! V.I.V.A. zal dit jaar 55 jaar bestaan en daarom willen wij dit lustrum op een unieke wijze vieren! Het lustrum zal worden ingevuld met allerlei lustrumactiviteiten. Zo zal het lustrum in ieder geval bestaan uit een lustrumfeest en een lustrumweekend! Naast deze twee activiteiten, moet het lustrum worden ingevuld met nog meer activiteiten. Ben jij een organisatietalent en houd jij wel van een feestje? Meld je dan nu aan voor de lustrumcommissie! Help Klaas Hopman en George Dakramjiane een onvergetelijk lustrum te organiseren!